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Name of tender:
“Managed IT Services”

Reference number: FCH / Contract 204

Question received

Answer of the Contracting Authority

In the Tender Specifications, there is arequirement fortwo | The Tender Specification do not set up any restrictions in terms of
references. Is it possible to use a contracting authorityasa | references (past relevant experience) other than what it is expressly

reference?

stated in section 5.2 of this document.

“(...)The project references indicated below consist in a list of
relevant services provided in the past three years, with the sums,
dates and clients, public or private, accompanied by statements
issued by the clients.

- Criterion A1: The tenderer must prove experience in the
field of Information System support and assistance, as well as in IT
infrastructure and network administration.

Evidence A1: the tenderer must provide references for a
minimum of 2 projects concerning different clients delivered in
these fields in the last three years with a minimum value for each
contract of € 500.000”.

Asa result, if the conditions mentioned in the text are complied with
(minimum two project with a minimum value of 500.000 euros each
deliveredin the last three years from two different clients), no other
conditions apply.

There are no conditions applicable to the identity of a possible client
used as reference.




